Goin' out...

Mârlanul la concert

Mârlanul la concert nu este altfel decât mârlanul în autobuz, la piață sau pe stradă. El are ceva de comentat cu voce tare, de apostrofat sau de înghiontit.
La concert, este supărat că nu este el în centrul atenției, ci boșorogii ăia de pe scenă. Căci trebuie să fie foarte clar că n-a venit acolo de bunăvoie ci „m-a târât nevastă-mea la porcăria asta”.
Mârlanul fiind un om foarte ocupat, e de la sine înțeles că ar fi avut un milion de alte lucruri mai importante de făcut. Cum ar fi, să se scobească în nas sau în ureche, să spargă o sămânță cu băieții sau să-și terorizeze vecinii.
Prin urmare, mârlanul este nervos tare că se află acolo. El e obișnuit să vină pe stadion doar la cafteli generic intitulate „meci de fotbal”. Acum, nu poate nici să înjure nici să rupă scaune nici să se manifeste așa cum e el obișnuit. Dar nu va trece mult până să-și găsească o victimă venită la concert, culmea, ca să se distreze.
Căci în timp ce el stă îmbufnat cu mâinile în buzunar, ăilalți cântă și dansează, fiecare cum poate. Și fix în fața lui se găsește una să dea ca apucata din mâini, lucru care-l va scoate din țâțâni mai repede decât i se lipesc lui Salam bancnotele pe frunte la vreo cumetrie. Motiv pentru mârlan să răbufnească. Nu contează că restul de 30 000 de oameni dau și ei din mâini, lui i s-a pus pata.
– Da’ nu mai da, cucoană, atâta din mâinile alea că nu văd!
Bineînțeles că nici cucoana și nici tipul înalt de 2 metri din dreapta ei nu văd nimic, căci bietul Dave e cât o furnică de la distanța aia. Și oricum, cine vrea să-l vadă p-ăla? E și bătrân și îmbrăcat ca dracu’.
– Păi d-aia sunt, dom’le, la concert, ca să mă simt bine, îndrăznește cucoana să-i dea replica.
Ei bine, atâta îi trebuie mârlanului.
– Și ce, nu poți să te simți bine fără să dai din mâinile alea? Uite, și eu mă distrez dar nu-mi flendur aripile ca tine.
– Dacă nu vă convine, puteți să faceți 2 pași la stânga, insistă, inconștientă, madama.
– Da’ nu vreau. Ce, eu când mi-am luat bilet trebuia să te întreb pe tine unde să stau? se burzuluiește la per-tu mârlanul, cu ochii ieșiți din orbite.
Cucoana, care nici nu era foarte înaltă, simte că riscă să-și petreacă restul concertului bălăcărindu-se cu mârlanul. Așa că lovește sub centură și îl roagă pe domnul înalt din dreapta să facă schimb de locuri. Care domn înalt, ce să vezi, avea și el mâini dar și prostul obicei de a sta mai mult cu ele pe sus.
Văzând atâta obrăznicie, mârlanul amuțește. Că el e cocoș doar cu femeile și doar cu alea sub 50 de kile. Așa că mai fierbe un pic în suc propriu până îl trec nădușelile mai ceva ca pe Dave la al treilea bis. Și când atinge punctul de fierbere, își ia consoarta de braț și se oțărește în așa fel încât să-l audă și nesimțita care i-a stricat frumusețe de concert.
– Fi-ți-ar concertu al dreacu’ de râs. Și ce, asta-i muzică?

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza