Goin' out...

La Neptun

O dată înainte şi o dată după (copil)

De atâtea ori am fost eu cu fetele la mare.

Prima dată a fost când aveam 16 ani şi am pierdut toţi banii de distracţie la alba-neagra, în bazar la Neptun.

Idioata de prietenă a mea a crezut că poate învinge sistemul. Banii s-au dus dracului, asta a început să bocească, eu l-am sunat pe tata, tata a urlat că mi-a zis el că n-ar trebui să plec singură şi că sunt o proastă şi mi-a închis telefonul în nas, am început să bocesc şi eu, am ajuns la hotel, asta şi-a pus Nirvana, a luat un calmant, a adormit şi m-a închis pe afară şi eu am vagabondat toată noaptea (mă rog, până s-a trezit proasta) pe străzile Mangaliei.

A doua oară a fost mai bine.

picioare

Am mers cu trenul (e complicat să vă explic de ce), am ajuns la 12 noaptea în gară la Constanţa, nu a vrut niciun taximetrist să ne ducă la hotel că era prea aproape, prin urmare am târât bagajele pe jos vreo 3 kilometri, ne-au fluierat nişte domni drăguţi (chiar dacă avem 30 plus, deci asta e la categoria „Plusuri”),am mers cu autobuzul la plajă la Mamaia, am dat treij’ de lei pe 2 frappe-uri în pahar de plastic, ne-am ars, dar doar la soare, am mers la Fratelli (…), nimeni nu dansa, noi am fi dansat dar era prea mainstream, am cheltuit toţi banii şi am plecat.

A doua zi (din cele două cât stăteam) a plouat.

Revenind.

Treaba stă aşa: mâine plec la Neptun. Da, la acel Neptun. Tot cu fetele, dar şi cu copiii fetelor. Theodora Massini e deja acolo dar văd că tace mâlc.

Trebuie doar să vă spun că e prima oară în 20 de ani când mă întorc aici, după acel eveniment, vezi mai sus.

Simt că va fi ceva deosebit. Aşa că o să încerc să ţin un jurnal de călătorie: jurnalul turistului român care revine în staţiunile autohtone (nu punem Mamaia la socoteală, că e ceva special).

Mă aştept să fie scump, prost şi murdar. Vă ţin la curent (dacă o fi).

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

1 Comentariu

  • Tipologii pe litoralul romanesc | Mothers And The City 15 iulie 2015 at 9:01 AM

    […] povesteam acum doua zile ca plec la Neptun si ca am asteptari mici si sperante si mai […]

  • Comenteaza