Goin' out..., Hurry no Worry

Girlhood, de la Cannes la Kinodiseea

( Suntem foarte mândre, să știți, să fim parteneri Kinodiseea, pentru că e unul dintre evenimentele acelea care merită, care au un standard, care oferă fix ceea ce trebuie. O să vă tot povestim în perioada următoare ce și cum) 

afis-kinodiseea

 

Așadar, Kinodiseea (care are loc în erioada 13-18 noiembrie la Cinema Studio, Cinema Pro, Cinema Elvira Popesco, Cinema Eforia și Cinema Union) va avea anul acesta o secțiune nouă, pentru adolescenți, care se va deschide cu filmul Girlhood.

Girlhood_Poster

 

Girlhood a deschis secțiunea Quinzaine des REalisateurs la CAnnes și a câștigat diverse premii ăn alte competiții, plus 4 nominaliyări la Cesar. Pe scurt, e despre maturizare și explorarea identității de gen de către o adolescentă de pe la periferia atât de comentată a Parisului.

 https://youtu.be/EyE6E0QEjY8

Ediția a 7-a festivalului  aduce pe marele ecran peste 100 de premiere naționale, 29 de filme de lungmetraj și animații și 80 de scurtmetraje, în total peste 140 de proiecții. Cele 7 secțiuni ale festivalului sunt Competiția Internațională, Retrospectiva, Panorama – filme în afara competiției, Teenagers in Focus – filme dedicate adolescenților și 4 secțiuni de scurtmetraje pentru copii de la 3 – 6 ani, 6 – 9 ani, 9 – 12 ani, 12 – 14 ani, prezidate de jurii formate atât din copii, cât și din profesioniști în domeniu.

 

 

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza