Goin' out...

Fest(IN) pe Bulevard. Nottara s-a întors acasă şi dă cea mai mare petrecere

Poţi să scoţi Nottara din clădirea teatrului dar nu poţi scoate teatrul din Nottara. După un an în care au jucat pe unde şi-au găsit loc, minunaţii actori de la Nottara s-au întors acasă, acolo unde le e locul, pe Bulevardul Magheru. Şi au piese numai una şi una. Dacă nu vi se pare suficient, şi vă înţeleg că şi mie mi-a fost dor, îmi revine plăcerea să vă anunţ că în octombrie are loc şi cea de-a patra ediţie a Festivalului Internaţional de Teatru, Fest(IN) pe Bulevard.

Ce vedem în cele 13 zile de festival, din 10 până pe 22 octombrie? Piesele de casă(iar ce am văzut eu până acum mi s-a părut senzaţional), piese ale altor teatre din Bucureşti şi din ţară şi piese ale unor teatre din străinătate. Găsiţi întreg programul festivalului aici.

Şi pentru că tot v-am spus de teatrele din străinătate, şapte la număr, vă anunţ cu mândrie că am fost invitate să participăm la Campionatul Spectacolelor din Străinătate. Ce înseamnă asta? Fiecare din cele şapte piese prezente la Fest(IN) este sprijinită de câte un blogger. Acum, înainte să vă spun ce am ales noi şi de ce, am să vă spun un secret. Nici măcar una dintre piese n-ar trebui ratată, aşa că n-ar fi rău să vă grăbiţi să vă luaţi bilete, mai ales că acum e mai simplu ca niciodată. Intraţi pe site şi le comandaţi online.

Acum, să revenim la piesa noastră. The Bones That Come Late este un conflict dramatic între individ şi sistemul care încearcă să se menţină în viaţă prin oprimarea supuşilor, o poveste despre puterea rădăcinilor culturale. Vă sună cunoscut. Pare că aţi trăit şi voi ceva asemănător? Tocmai, pentru că istoria nu trebuie să fie doar file de carte şi nici nu trebuie uitată, pentru că doar aşa avem şanse să nu lăsăm să se repete unele lucruri, vă aşteptăm la reprezentaţia oferită de Teatrul Naţional Kosovo, pe 21 octombrie, de la ora 20.00. Găsiţi biletele aici.

Ne puteţi susţine şi voi. Descărcaţi cover-ul de mai jos, puneţi-l pe pagina voastră de facebook şi daţi tag paginii noastre, Mothers and the city. Avem 3 premii pentru voi:

1.      O invitaţie dublă la spectacolul The Bones That Come Late

2.      Cartea Teatrul şi frica, a lui Thomas Ostermeier

3.      Un pack de bere Staropramen

cover-kosovo-sustinator

Aveţi timp până pe 9 octombrie. Pe 10 octombrie anunţăm câştigătorii. Şi tot de atunci ne vedem şi la Fest(IN) da?

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza