Goin' out...

De ce e Zurli nr. 1

Gaşca Zurli a intrat în viaţa mea în urmă cu mai bine de 2 ani. A început timid cu deja-celebra Am o căsuţă mică. Apoi toată căsuţa mea, maşina şi uneori şi serviciul răsuna de A ram sam sam, Animale colorate sau Tura Vura. N-am cum să uit momentul în care mă aşez în cafenea, pentru o întâlnire, deschid laptopul şi începe să urle Zurli din difuzor. Am făcut ochii mari, am zâmbit uşor stânjenită iniţial apoi am spus cu mândrie: „Sunt mamă. Fiica mea e fan Zurli”. Şi nu e doar ea. Şi eu sunt, având în vedere că şi eu visez melodiile lor.

De-a lungul anilor am fost la spectacole, la petreceri, la întâlniri mai restrânse, la teatru Zurli. Nimic n-am ratat. La 3 ani, fiica mea a petrecut împreună cu minunata Fetiţă Zurli. Cântece frumoase, oameni buni, poveşti frumoase şi cu tâlc, zâmbete multe. Nimic nu le lipseşte.

sclipici

Vineri seară, la mega spectacolul de la Sala Polivalentă, la 10 ani de Zurli, eram aproape sigură că o să mă umplu de nervi, că o să mă calc în picioare cu oamenii, că o să fie un haos de nedescris. Când am văzut că s-a şi închis accesul auto către locul respectiv, eram convinsă că aşa va fi. N-avea cum să fie altfel când era atâta lume. Şi totuşi, m-am înşelat cumplit. Organizarea a fost impecabilă. Şi ştiţi de ce? Pentru că Mirelei Retegan şi minunaţilor ei colegi le pasă foarte mult de publicul lor. Nu concep ca lucrurile să nu fie foarte bine puse la punct, începând de la delimitarea clară a sectoarelor şi cei care te ajutau să îţi găseşti repede locul la sticla cu apă pe care o găseai pe scaun. Da, ştiţi cât de important este să ai ceva de băut la un asemenea eveniment fără să fii nevoit să stai la cozi inumane? Mai ales când eşti cu copilul după tine, că doar vorbim despre un spectacol dedicat celor mici.

Mă gândeam totuși că fiică-mea s-a plictisit totuşi de atâţia ani de când tot merge la evenimentele Zurli. Vă las pe voi să vă convingeţi cât de tare m-am înşelat şi la acest capitol.

Acum, de un singur lucru mai are nevoie minidiva. Vrea şi ea pe scenă. Deci, aşteptăm un Zurli junior cât mai repede. 😊

fetita

final

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza