Goin' out...

Cum să-ți pictezi sâmbăta, cu 7 lei și-o plimbare

Ştim ca weekendurile cu cei mici sunt o provocare. Cum îi mai scoatem din case și din device-uri, unde-i ducem și totuși să supraviețuim și noi și cât ne costă… Până când vor avea ei răspunsurile și noi doar vom plăti pentru ele, am găsit ceva tare-tare frumos, și pentru ei și pentru noi.

Propunerea zilei de azi pentru zilele de sâmbătă suna așa: se iau pe sus copiii, cu promisiunea unei mâzgăleli colective și se parchează pe Strada Spătarului, la numărul 22. Da, probabil nu vă sună foarte cunoscută locația și asta ar fi bine să se schimbe. Căci Muzeul Theodor Pallady are tot ce-i trebuie să merite asta.
Pentru copii de 5 -10 ani are curs de inițiere ín artele plastice, organizate de către conservatorul muzeului, dna Mihaela Murelatos. Sâmbăta, cum spuneam, de la ora 11, timp de o oră jumate, la fabulosul preț de 7 lei de persoană.

Același preț se aplică și pentru vizitarea muzeului, în cazul mamelor care vor să facă asta în timp ce așteaptă. Avem pânze semnate de Pallady acolo și o colecție privată de artă, nu doar picturi ci și mobilier. Şi cam 100 de poveşti de ascultat despre fiecare piesă.

Cursurile copiilor se țin în cerdac, la etaj, camera în sine fiind de poveste. Dar vă las s-o aflați singuri, că prea mură-n gură devin😅

Iar dacă nu aveți chef să intrați, rămâneți pe băncuță, afară. Grădina e minunată și va fi una dintre cele mai relaxante ore petrecute fără griji în aer liber.

Găsiți tot ce trebuie aici:
Să ne spuneți după dacă am avut dreptate😉

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza