Goin' out...

Cu copilul la spectacol de balet

Baletul are un farmec aparte, mai ales printre fetele de câţiva ani. Dacă am face un sondaj, cred că mai mult de jumătate dintre cele întrebate ar spune că urmează sau că îşi doresc să urmeze cursuri de balet. Fiică-mea e una dintre ele. Şi pentru că la cursuri nu a ajuns iar pentru spectacole clasice este încă prea mică, am descoperit metoda ideală ca să o împac. Şi nu e valabilă doar pentru fete. E la fel de interesantă şi pentru băieţi.

Duminică, 19 februarie, la ora 11.00 are loc premiera primului basm cult creat de Ion Creangă, Harap Alb, un balet special creat pentru copii mici şi mari, îndrăgostiţi de poveşti, muzică şi dans, producţie a Teatrului Stela Popescu.

„Baletul – o coregrafie  academică, dar  cu inflexiuni  de  dans contemporan,  ilustraţia  muzicală – o călătorie incitantă, de la lumea barocului, trecând prin şcoala veneţiană, până la muzica modernă –  regizor, coregraf, autorul coloanei  sonore, Maestrul ŞTEFAN  SOARE – vă vor cuceri din primele clipe. Plus  decorurile,  costumele semnate VIORICA PETROVICI – care te fac să înţelegi  că  lumea de basm înseamnă  tinereţe fără bătrâneţe!”

Spectacolele au loc la Sala Mare a Palatului Naţional al Copiilor, din Bucureşti şi pot fi cumpărate online, de aici. Preţul unui bilet este de 15 lei.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza