Goin' out...

Bad moms!

Dacă simțiți, ca și noi, că habar n-aveți ce faceți în relația cu copiii voștri, că habar n-aveți dacă ceea ce faceți e corect sau nu, bine sau nu, potrivit sau nu, dacă simțiți că aveți momente când ați vrea să vă dați demisia, măcar o oră, din cel mai solicitant „job”, cel de mamă, atunci trebuie să vedeți acest film.

 

„Bad moms” este delicios de amuzant și emoționant, totodată, pentru că ne spune că e ok să fim niște mame imperfecte, aiurite, uneori chiar iresponsabile, e ok să nu mai facem ce așteaptă alții de la noi, pentru că, zice Mila Kunis,” în ziua de azi, să fii mamă este imposibil!”

 

Poate vi s-a întâmplat vreodată să nu-i faceți copilului baie timp de o săptămână. Sau poate l-ați mai dus uneori și la McDonalds. Poate că ați înjurat de față cu el sau poate că l-ați pierdut în magazin.

 

De fapt, cu cât încercăm să fim mai aproape de perfecțiune, cu atât ne împingem mai tare copiii către neputință. Căci atunci când ai pe cineva care face totul în locul tău, ce rost mai are să-ți dai și tu silința?

 

Ce am reținut din acest film: decât să ne chinuim să creștem roboți perfecți, vorbitori de 5 limbi străine, atleți desăvârșiți sau mai știu eu ce, mai bine am încerca să creștem OAMENI, în adevăratul sens al cuvântului. Oameni decenți și adecvați. Atât!

 

În rest, cele 3 doamne din film m-au făcut, pe mine și o sală întreagă de cinema plină cu femei, să râdem în hohote pentru că este imposibil să nu te recunoști în personajele lor care aleargă năuce și subapreciate, de acasă la școală, de la școală la muncă, de la muncă la antrenamente și tot așa până într-o bună zi când spun:” STOP! Ce naiba fac eu aici????”

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza