Concurs

Un concurs…dulce: “Primul sărut”

Primul sărut…nu ai cum să-l uiţi. Fie că a fost dulce sau stânjenitor, neaşteptat sau planificat, dăruit sau primit, această amintire are un loc special în inimile noastre.

Primul sărut este şi tema urmatorului nostru concurs.  Începând de astăzi şi până pe 6 iulie, ora 12.00, aşteptăm poveştile voastre  despre cum a fost pentru voi acest moment, cu siguranţă memorabil. Nu trebuie să fie lungi şi nici nu trebuie să respecte vreo condiţie, doar să fie sincere.

Cea mai frumoasă/haioasă/imprevizibilă/emoţionantă povestire va primi un premiu dulce-dulce de la Dulcisimo.

bobo bun

Regulile concursului: trebuie doar să trimiteţi articolul  pe contact@mothersandthecity.ro sau pe facebook, pe pagina noastră, Project for my soul, cu hashtag-ul #firstkiss.

 

De abia aşteptăm să vă citim!

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

1 Comentariu

  • Tony 6 iulie 2015 at 3:17 PM

    Sarutul este o experienta pe care multa lume a trait-o, dar si mai multa lume viseaza la ea. Cu toate astea, sunt multe adevaruri pe care nu le stim despre acest simbol al dragostei-Cel mai lung sarut dintre doi oameni a durat 17 zile si 10 ore, iar cel mai lung sarut filmat la Hollywood a tinut pret de 185 de secunde; asta a fost in filmul You’re in the Army Now din 1940. Un sarut poate fi de zece ori mai eficient decat morfina in anestezierea durerii. Asadar, mama ta avea dreptate atunci cand iti spunea „Las ca pupa mama si trece”. In Egiptul Antic, oamenii nu se sarutau pe buze, ci isi foloseau doar nasurile. Se spune ca daca saruti o persoana care are aceeasi culoare de par ca si tine, rezultatul va fi o experienta foarte intensa. Un sarut ce dureaza un minut poate arde pana la 26 de calorii. Iar in Italia Evului Mediu, daca un cuplu era vazut sarutandu-se, cei doi puteau fi fortati sa se casatoreasca. Concluzia: Se intampla sublim atunci cand sarutam…

  • Comenteaza