Concurs

Vin sărbătorile, vin şi concursurile!(un cadou pe zi)

După ce am născut, luni de zile nici nu mi-a trecut prin cap să pun piciorul în vreun magazin. Nu-mi plăcea ideea de a merge cu fiică-mea într-un loc aglomerat, de unde putea lua orice boală. Prin urmare am căutat soluţii online pentru cumpărăturile din toate categoriile. Cu alimentele şi produsele pentru bebe nu a fost prea complicat. Dar să-mi comand mie haine sau pantofi a fost o provocare. Una e să vezi cum îţi vin lucrurile, cum pică materialul şi să decizi apoi dacă iei produsul, alta e să faci retur. Mă rog, prima dată a fost mai greu. Acum, cele mai multe cumpărături le fac online, pentru că mi se pare mult mai comod.

Iar unul dintre magazinele pe care le vizitez constant este zoot.ro. Găsesc acolo lucruri pentru copii… eu am pus ochii pe astea două.

 rochie-albastra hanorac-rosu

Găseşti şi cadouri pentru domnii de pe lângă casă. Nu vă gândiţi la prostii: mă refeream la soţ şi tată.

 pulover-barbati

Iar când vine vorba de noi… ah, cel mai greu e să aleg doar un produs.

 rochie-buline palton

Bine, niciodată nu pot să aleg doar unu. Ştiu că mă înţelegeţi.

 camasa-buline fusta-alb-negru

Şi tocmai pentru că ne înţelegem, avem două surprize pentru voi. Prima: până pe 30 noiembrie 2016, primiţi 10% discount la orice produs de pe site, indiferent că este deja redus sau nu, dacă folosiţi codul MOTHERS-AND-THE-CITY. Şi vă dau un pont: au deja reduceri importante şi mai vin şi altele, de Black Friday.

Şi a doua surpriză: lăsaţi-ne un comentariu aici, pe blog sau pe facebook cu ce v-aţi dori să primiţi cadou anul acesta, de Crăciun şi cea mai norocoasă dintre voi va primi un cod valoric de 179 de lei, cu care să îşi comande ce îi place mai mult şi mai mult. Concursul se încheie vineri, 18 noiembrie, la ora 12.00.

Eu recunosc că mi-a plăcut tare mult acest body. Ori suntem romantice ori nu mai suntem.

body-negru

Şi nu uitaţi: câştigătoarea, la fel ca oricare client zoot.ro, poate comanda mai multe mărimi şi culori, probează la Cabina de Fericire şi păstrează doar ce-i vine şi ce-i place.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza