Concurs

Doamnelor şi domnişoarelor, avem concurs cu premii!

M-am dus să-mi iau o cremă de la supermarket… La raionul de cosmetice, era aglomeraţie mare. Un grup de spanioloaice de toate vârstele tocmai golea, la propriu, raftul cu creme Gerovital.

Acum, nu mai e pericol să rămânem fără celebrele creme româneşti pentru că spanioloaicele au propriul lor magazin Gerovital în Barcelona.

Când eram (mai) tânără, dispreţuiam cremele de orice fel, pentru că, în mod natural, consideram că nu voi avea niciodată riduri. Numai că, după o naştere şi nişte sute de nopţi nedormite, natura nu prea te mai ajută.

Pentru că mothersandthecity.ro vă recomandă doar produse în care are încredere, organizăm pentru voi un concurs. Gerovital tocmai a lansat pe piaţă gama Gerovital Happiness. Ce e mişto la ea? E şi pentru tinere (şi da, ar fi bine să le folosească) şi pentru femei mature (cărora nu trebuie să le mai spunem asta). Gerovital Happiness se poate folosi indiferent de tipul de ten din dotare.

Toate cele trei seturi ale gamei miros yammy, ca o salată de fructe, deoarece conţin extracte de zmeură, afine sau caise. V-am spus şi că nu conţin parabeni?

Dacă intraţi pe http://www.farmec.ro şi pe pagina de facebook http://facebook.com/farmec.company/, veţi afla mai multe.

Întrebarea concursului: Din ce extracte de fructe este concepută noua linie Gerovital Happiness?

Aşteptăm răspunsurile voastre pe pagina noastră de FB, https://facebook.com/mothersandthecity/

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza