Concurs

Așteptăm Crăciunul, așa că v-am pregătit un cadou

Suntem mame, dar nu uităm că suntem femei. Prin urmare, când nu ne stă capul la copii, ne fuge gândul imediat la pantofi, haine și genți. Ce contează că dacă deschizi ușa dulapului pică toate pe tine? Niciodată nu ai cu ce să te îmbraci sau ce să porți. Și pentru că noi înțelegem perfect aceste lucruri și se apropie și Crăciunul(da, chiar se apropie, că doar nu vreți să alergați cu 3 zile înainte și să nu mai găsiți nimic din ce vă doriți), noi v-am pregătit o poveste frumoasă și un cadou, ca să vă faceți încălzirea.

letta-1

Violeta Neagu a fost mulți ani ceea ce numim noi corporatistă. Muncea de dimineața până seara dar din când în când se gândea la visul ei din copilărie, când croia una-alta la mașina de cusut a mamei și spera că va face din asta o afacere. Dar știți cum e! Te iei cu treburile zilnice, te mai ia stresul și visul îl dai la o parte. Lucrurile s-au schimbat după ce Violeta a născut. Atunci a înțeles că e momentul să facă mai mult din ceea ce-i place și mai puțin din ceea ce se spune că trebuie.

Primul pas a fost să aleagă ce vrea să facă. Și a ales gențile dar și rucsacurile, pentru că atunci când alergi după copil prin parc un rucsac este o alegere ideală. Și știa exact cum vrea să le realizeze. Canvas și piele. Eu recunosc că până la ea credeam că acest material, canvasul, e folosit doar de pictori. Ea mi-a explicat însă că e un material extrem de calitativ, realizat din bumbac 100%. Și pentru că materialele nu spun totul, s-a gândit să își accesorizeze produsele cu broderii culese din folclorul românesc.

letta-3

Așadar, Letta și Mothersandthecity vă oferă geanta din imaginea de mai jos.

letta-cadou

Ca să intrați în concurs așteptăm să ne spuneți care este cel mai drăguț cadou pe care l-ați cumpărat vreodată și să invitați prin tag și un prieten sau o prietenă să ne răspundă la întrebare. Înscrierile se încheie luni noapte, 24 octombrie iar câștigătorul îl vom anunța marți, 25 octombrie.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza