Bârfe in the city

Un tată în toaleta doamnelor…

Acum ceva vreme am avut o experienţă altfel din postura de tată. Pe scurt, am fost nevoit să merg cu a mea fetiţă la toaleta… femeilor. Copilul pur şi simplu nu a vrut la bărbaţi. Şi nici la toaleta pentru persoane cu dizabilităţi. Practic, din momentul în care a devenit conştientă de faptul că băieţii şi fetele sunt două chestiuni diferite, a refuzat să mai intre altundeva decât în toaleta fetelor. Aşa că, în lipsă de variante, am privit în jur, am pândit momentul în care părea că nu e nimeni înăuntru şi am intrat la fete, într-o cabină. În timp ce fiică-mea căsca gura şi se bucura de locul ăla nou şi de cum se auzea pipi… a intrat, evident, o persoană în cabina alăturată. În momentul doi, Tea a întrebat „Tatiii… ce se aude?”, şi s-a făcut linişte :)). Şi mai linişte, dacă se putea, s-a făcut când am ieşit. În timp ce eu mă grăbeam să
părăsesc toaleta, fiică-mea zice: „Tati, trebuie să mă spăl pe mâini, stai
puţin!”. În fine. Am scris despre asta pe blog iar experienţa a generat o mulţime de comentarii, cele mai multe amuzante şi… amuzate de situaţia dată. Sau sfaturi ca astfel de lucruri să nu se mai întâmple. Dar… există şi excepţii.
Deficit de atenţie… sau răutăcism?
Autor: Domnule Osmanovici, nu ţi-e jenă?
Comentariu:
Domnule Osmanovici, mai eşti şi persoană publică, nu-ţi crapă obrazul de ruşine? Hai să-ţi spun ceva. Eu când merg în mall şi-mi cumpăr ceva de îmbrăcat (bluză, rochie, pantaloni, lenjerie intimă, etc.) poate nu am chef să le probez la cabină şi intru în toaleta mall-ului. Fiind toaleta femeilor se presupune că trebuie să stau liniştită că nu-ţi faci tu apariţia sau un alt individ ca tine, nu? Ce fac dacă apari tu pe usă şi eu sunt dezbrăcată? Ţip şi chem paza! În materialul tău am citit de ceva fantezii cu femei în toaletă, ce-ar fi dacă ţi le satisfaci în altă parte?”
Acum eu ştiu că dacă veţi citi articolul original veţi vedea ce ar fi trebuit să înţeleagă doamna cu pricina şi ce a înţeles, mai ştiu că hainele se probează în cabinele de probă şi că ar trebui să îşi asume sprâncene ridicate şi de la femeile care intră în toaletă, mai ştiu că au fost şi mame care au intrat în toaleta bărbaţilor cu băiatul că “NU VREAU LA FETE!” şi au fost apostrofate (aci sunt diplomat şi delicat), mai ştiu că nu e nimeni perfect şi mai ştiu că sunt momente când îmi sunt permise lucruri pentru că mă recunoaşte lumea, DAR mai ştiu că acest comentariu este inutil şi gratuit pentru că cineva nu a citit cu atenţie sau… poate vroia doar să ia legătura cu mine şi nu ştia cum 🙂 Sau e vorba de răutăcism.
Din fericire ştiu că femeile sunt inteligente (evident sunt şi excepţii, dar aici eu mă refer la cele pe care le cunosc personal) şi dovadă stau comentariile primite de la femei despre experienţa ce stă la baza acestor rânduri.
Scriu o grămadă, aici.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza