Bârfe in the city

Un filmuleţ de văzut.

N-aş fi abordat acest subiect acum, dacă n-aş fi văzut filmuleţul pe Facebook. Şi n-aş fi deschis imaginile, dacă nu ar fi apărut, întâmplător, imediat după o discuţie care m-a intrigat. Eram la o întâlnire cu nişte prietene, doamne mişto, atmosferă relaxată când sună telefonul. Am auzit fără să vreau dialogul. Amica mea, mamă de fată în clasa a opta. Fiica ei ieşea în oraş, la o întâlnire.

Mama: Deci ai reţinut ce ţi-am spus, da? Îţi comanzi sucul şi îl bei. Dacă ai nevoie la toaletă, când te întorci ceri altul. Nu mănânci nimic şi nu pui gura pe un pahar pe care nu l-ai văzut tot timpul, bine? Te pup, să ai grijă.

Nedumerită, i-am cerut explicaţii. Mi-a spus că se teme de droguri. Nu de varianta clasică însă, în care copilul e tentat de colegi să încerce. Ci de cea în care aşa zişii prieteni sau chiar necunoscuţi strecoară substanţele în paharul/farfuria adolescentului fără să fie văzuţi. Şi nu, nu e poveste, spunea prietena mea, se întâmplă, mai ales în şcolile/localurile aşa-zis de fiţe, iar victime cad copii nevinovaţi din familii respectabile.

Aveţi aici filmuleţul. Cred doar că puţină atenţie nu strică.

(sursa: youtube)

 

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza