Bârfe in the city

Horoscopul in the city…

Horoscopul in the city…

Ne trezim întotdeauna primele. La ore imposibile. Implorăm copilul să facă la fel. Aruncăm cafeaua pe foc, facem sandwich-ul pentru grădi sau şcoală cu o mână, în timp ce cu cealaltă ne spălăm pe dinţi. Ne îmbrăcăm între două reprize de “Hai, iubire, că e târziu”. Ne machiem în maşină. Îi lăsăm pe mâna educatoarei sau a învăţătoarei şi tragem aer în piept. Şi sperăm (degeaba) că nu va fi toată ziua la fel.
Dacă simţiţi totuşi nevoia de o previziune a “dezastrului”, vă invităm să-l cunoaşteţi pe George, colegul nostru.

george

În fiecare luni, George ne va spune ce ne aşteaptă în următoarea săptămână. Pentru cea în curs, începem cu Gemenii. Nu de alta, dar par candidaţii ideali pentru rubrica de Bârfe in the City…

Gemeni: Ai tendinţa să vorbeşti mult mai mult decât trebuie, dar asta nu te-a oprit niciodată pe tine. Mai bine mergi la sală şi dovedeşte acolo tot ce susţii că ar trebui să facă altele sau ce ai face tu dacă ai fi în locul lor.

Rac: O săptămână tocmai bună pentru a visa, pentru a-ţi reorganiza lumea interioară şi pentru a fi tu cu tine. Dacă tragi linie, nu fii prea dură cu tine, lucrurile chiar nu sunt aşa de rele. Există iniţiativă, nu o lăsa să se risipească.

Leu: Ieşi în oraş, mergi şi distrează-te, vizitează orice loc ţi-ai tot promis că o să vizitezi şi ia-ţi şi prietenele cu tine. Totuşi, coordonează-ţi mâinile corect, ca să nu verşi cafea pe rochiţa ta cea nouă.

Fecioară: Încearcă să îţi temperezi tendinţa de a te critica. Toate “defectele” pe care le vezi tu sunt doar în mintea ta. Ceilalţi văd cu totul altceva. Dormi cât ştii că ai nevoie şi abuzează de tot ce ştii că îţi face bine.

Balanţă: Filosofezi mult, dar nu te arunca în discuţii prea abstracte, de obicei nu duc nicăieri. Poţi să începi să îţi planifici concediul sau vreo excursie exotică. Dacă nu, măcar caută nişte site-uri de reduceri.

Scorpion: Cel mai bun moment pentru a începe un jurnal şi pentru a transforma toate stările tale în poveste. Sau poveşti. De asemenea, un moment bun pentru a începe cartea aceea pe care o umple praful pe noptieră.

Săgetător: Dintre toate zodiile, a ta pare să fie cea mai prietenoasă. De altfel, şi în relaţie lucrurile merg bine, dacă treci peste micile neînţelegeri. Poate ieşiţi în oraş împreună, vă prinde bine.

Capricorn: Ai mult de muncă, nu doar la job, şi de data asta poţi să ceri şi ajutor. Unde sunt mai multe păreri avizate apar şi ideile bune. Încearcă să deschizi urechile şi să îţi stabileşti clar scopurile.

Vărsător: Un moment perfect pentru a schimba câte ceva prin casă, dacă nu chiar schimbat casa cu totul. Altfel, poţi să faci în sfârşit toate modificările minimaliste pe care ţi le-ai dorit.

Peşti: Multă treabă şi multă agitaţie în jurul tău. Găseşte-ţi echilibrul interior, ca să le faci faţă cu brio. O carte bună şi un pahar cu vin la final de zi sunt perfecte pentru tine.

Berbec: Niciodată nu e prea mult când vine vorba să îţi etalezi personalitatea şi talentele, deci nu te opri săptămâna asta. Doar ai grijă să nu intri în certuri, mai mult te enervezi şi ştii că nervii şi ridurile se atrag.

Taur: Da, o îngheţată este cel mai bun lucru pe care poţi să îl cumperi zilele acestea, dar ar fi indicat să rămâi la una, în ciuda tentaţiei de a cumpăra mai multe. Şi ciocolată. Şi tort. Şi prăjitură.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza