Bârfe in the city

Horoscopul in the City

Săptămâna începe mai greu, mai ca vremea de afară, dar nu este cazul să ne panicăm.

BERBEC: Îţi place mai mult pe acasă, parcă astăzi nu îţi vine să te deplasezi, nici la locul de muncă, nici prin alte părţi. Eşti preocupată de chestiuni financiare şi spre sfârşitul săptămânii găseşti şi strategiile necesare pentru a le rezolva. Tot pe atunci s-ar putea să se întâmple şi lucruri bune în cariera ta.

TAUR: Începi săptămâna ceva mai greu, probabil vă treziţi amândoi cu spatele la perete, fiecare la alt perete. Cumva. Oricum, treci repede peste moment şi te concentrezi pe finanţe, cum îţi stă cel mai bine. Poate, de data asta, transformi problemele tale în “situaţiile noastre”, ca să fie două minţi luminate asupra problemei.

GEMENI: Multă muncă, puţin chef, dar atenţia se mută spre relaţie. Marţi şi miercuri e posibil să apară mici tensiuni între voi, poate totuşi nu le alimentezi. În ciuda naturii tale comunicative, de data asta vorbeşti mult şi nu foarte clar. Adună-ţi gândurile, vorbele, pune-le în ordine şi încearcă să amâni orice proiect important pentru sfârşitul săptămânii.

RAC: Atenţia se mută spre tine, ai mai multă energie, eşti încrezătoare în forţele proprii, în sfârşit, abordezi lumea din afara cochiliei cu altă viziune. Totuşi, nu lăsa valul acesta de energie să te ducă în discuţii contradictorii, marţi, cu colegii de muncă. De miercuri încolo lucrurile încep să se mişte mai bine.

LEU: Ai aşteptări mari de la oamenii din jur şi, de fapt, ai nevoie de dovezi că eşti apreciată. Nu lăsa tendinţa asta să degenereze, mai ales dacă eşti implicată în vreo aventură romantică. Aici ceri mult şi oferi mult, dar fii sinceră şi cu tine şi cu el. Mai bine îţi petreci timpul undeva unde ştii că te simţi bine, un teatru, un film. Şi nu uita să mai şi râzi din când în când.

FECIOARĂ: Da, ţi-a tăiat banda, nu a semnalizat, dar nu este cazul să îi menţionezi mama. Doar ai grijă să nu verşi cafeaua. Marţi ar fi bine să nu te cerţi cu nimeni din familie. Sfârşitul de săptămână îl petreci cu partenerul, poate găsiţi ceva mai amuzant de făcut. Sau poate reuşeşti, în sfârşit, să găseşti creativitatea din tine. Vorba aceea, “fără poezie viaţa e pustiu”.

BALANŢĂ: Îţi găseşti multe treburi de făcut, ai de rezolvat diverse elemente administrative. Poate nu e cazul să te cerţi cu funcţionara de la ghişeu, indiferent cât de “amabilă” este. Spre finalul săptămânii, mai bine te îndrepţi spre prieteni sau partener, ei te pot ajuta să ieşi din momentele mai puţin plăcute.

SCORPION: E posibil să se termine banii înainte să vină ziua de salariu, dar poţi să te împrumuţi cu încredere. Nu e ca şi cum nu ai avea deja nişte datorii, ce mai contează una? Discuţiile plecate de la principii ar trebui să rămână discuţii, tu ştii foarte bine că fiecare are libertatea să creadă ce vrea şi nu vrei să îţi mai faci nişte “prieteni” în plus.

SĂGETĂTOR: Ai mâncat şi tu ceva fast-food, nu e un capăt de ţară şi nu, blugii ăia nu te fac să pari grasă. Dar da, dacă tot ţi se pare că ceva nu este în regulă, este fix săptămâna în care să începi să mergi la sală. Vezi ce oportunităţi financiare mai apar în jurul tău zilele astea şi care dintre ele ar putea fi de viitor.

CAPRICORN: Săptămâna începe într-un aer mai liniştit pentru tine, eşti retrasă şi îţi place acolo unde eşti. Evită certurile la muncă de marţi încolo. Este o săptămână bună pentru a începe vreo dietă sau vreo cură. De asemenea, încearcă să nu devii sensibilă la glume şi să nu le iei prea în serios, nu îţi stă în fire să fii afectată.

VĂRSĂTOR: Păstrează-ţi prietenii lângă tine luni, ca să ieşiţi marţi în oraş. Poate o să simţi nevoia să te retragi zilele acestea din peisaj, încearcă să îţi dai seama de ce, ce nu este în regulă şi cum le poţi rezolva. Cu mai multă viziune şi mai puţină vinovăţie poţi să descoperi lucruri noi despre tine.

PEŞTI: Tu ştii foarte bine ce înseamnă zenul şi poate poţi să apelezi la tipul acesta de atitudine, mai ales luni şi marţi, mai ales cu cei din familie. De miercuri încolo încep să se liniştească apele, dacă nu cedezi atitudinii de tip “totul sau nimic”.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza