Bârfe in the city

Horoscopul in the City

E luni… Iar Mercur nu mai e retrograd deja de ceva vreme. Şi totuşi, spune Dezideriu, suntem cam irascibili. De data asta, Marte e de vină. Enjoy…
BERBEC: Ai de muncit și cu cât ești mai atentă la detalii, cu atât mai bine. O săptămână perfectă pentru a trece de la a face zece lucruri într-un mod mediocru, la a face trei lucruri foarte bine. De asemenea, este o săptămână bună pentru iubiri pasagere și dragoste în general. O viață ai, de ce să nu te bucuri de tot ce îți oferă, nu?

TAUR: Cauți ceva mai multă atenție zilele acestea, dar ai grijă cum o faci, că s-ar putea să se întâmple. Altfel spus, mai bine te faci remarcată pentru ACEI pantofi sau rochița AIA, și nu pentru că știi să găsești nouă din zece greșeli pe care le fac alții în jurul tău. Ai parte de mult potențial creativ în tine zilele acestea, folosește-l cu încredere.
GEMENI: După câteva săptămâni agitate și pline de vizibilitate, în sfârșit te mai retragi din lumina reflectoarelor. Nu mai simți nevoia să exteriorizezi tot ce simți și îți cauți resursele interioare. Șocant sau nu, puțină curățenie prin casă ar putea fi exact ce ai nevoie pentru a te echilibra.
RAC: Multă agitație și tensiune în jurul tău zilele astea, cel mai bine ar fi să mergi la sală și să folosești plusul de energie acolo. Este fix cel mai bun moment pentru a descoperi niște diete noi, pentru a realiza un program sănătos, care să conțină elemente de sport, alimentație și somn.
LEU: Începi să te orientezi spre tot ce ar putea să îți ofere mai multă securitate emoțională. Sigur, ideea că “shoppingul vindecă orice” a fost inventată probabil de o doamnă din zodia ta, dar pentru că nu te liniștești cu “niște hăinuțe”, ar fi mai indicat să îți verifici conturile înainte de a cotropi magazinele Max Mara.
FECIOARĂ: Primele zile ale săptămânii sunt doar despre tine și părerile tale. Nu exagera cu treaba asta și nu trata lucrurile prea personal, Universul nu conspiră împotriva ta. În schimb, ai putea să bei mai multă apă. Ajută în mai multe feluri decât crezi. Și relaxează-te, nu te vede nimeni dacă stai cu pantaloni de trening în casă.
BALANȚĂ: O perioadă perfectă pentru a face o schimbare la nivel de carieră. Poate îți găsești un job nou, poate te implici într-un proiect nou. Totuși, nu lua o decizie imediat. Mai exact, dacă ai vreo ofertă pe masă, gândește-o și ia o decizie chiar spre finalul acestei săptămâni.
SCORPION: Ai putea să mai acorzi puțin timp și prietenilor. Ai agenda încărcată, știm, ești o femeie ocupată, dar ți-ar prinde bine și ceva timp cu cei dragi. Care ar putea avea și câteva idei bune pentru dilemele tale. Spre sfârșitul săptămânii îți găsești și liniștea interioară.
SĂGETĂTOR: Cauți ceva mai multă recunoaștere din partea celorlalți. Vrei să obții un soi de control asupra vieții tale și îl cauți prin detalii. Încearcă să nu cauți nod în papură. Nici ție, dar nici celorlalți. Fă-ți treaba conștiincios, în liniște, și rezultatele nu vor întârzia să apară.
CAPRICORN: Apar sfere noi în existența ta. Una dintre ele ar fi libertatea. De mișcare, de gândire, de acțiune. Nu mai suporți barierele și rigiditatea din jurul tău. Deci nici pe cele din tine. Studiezi, explorezi, descoperi că viața nu se rezumă la cei patru pereți de la birou sau din casă și că încă sunt multe locuri pe care nu le-ai văzut. Nu este niciodată prea târziu să începi!
VĂRSĂTOR: Caută să te detașezi puțin de tot ce se întâmplă în jurul tău. Oricum ești o vizionară, deci nu are sens să îți prinzi urechile în detalii care te pot ține pe loc. Sigur, nici nu este cazul să le ignori, pentru că ele formează un întreg, dar caută puțin echilibru între ele. Și nu deschide subiectul “banii noștri” în primele zile ale săptămânii, e mai bine pentru toată lumea.

PEȘTI: Săptămâna se concentrează mai mult pe ideea de relații. Pornind de la cea cu partenerul (iubit oficial, despre ceilalți nu vorbim), pe care ai ocazia să o îmbunătățești acum, până la amici și colegi de muncă. Încearcă să găsești soluții unde știi că e loc de mai bine, dar fă-o fără să anunți la ziar.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza