Bârfe in the city

Horoscopul in the City…

Dacă e luni, e şi George cu noi. George Stoian, colegul nostru, sau Dezideriu, cum îl mai ştiţi de la Tv. Discuţia de dimineaţă a fost cam aşa: “George, suntem bine săptămâna asta?” “Bine, măi. Vezi, fix asta e problema ta. Le vrei pe toate şi le mai vrei şi repede. Chill out, leoaico… ” Ceea ce vă dorim şi vouă:)

Berbec: Multă agitaţie, multă treabă de făcut şi atât de puţin timp. Organizează-ţi agenda, ca să le duci pe toate până la capăt. Nu uita să te mai şi relaxezi la final de zi, nu trebuie să faci totul într-o singură zi, nu eşti omnipotentă.
Taur: O săptămână în care te concentrezi pe resursele financiare, poate găseşti o colaborare nouă, să mai adaugi ceva în cont, nu doar să scoţi. De altfel, tendinţa este să scoţi mai mult decât trebuie, deci mai gândeşte-te o dată înainte să cumperi săndăluţele alea frumoase.
Gemeni: Eşti într-o formă de zile mari şi se simte în jurul tău, în felul în care abordezi lumea. Te faci remarcată, dar nu exagera cu discuţiile în contradictoriu, nimeni nu simpatizează “prea-deştepţii”. Altfel, ar putea să apară şi puţină dragoste, nu neapărat de unde te aştepţi.
Rac: O săptămână de reflecţie şi de discreţie. Preferi să te retragi în cochilia ta şi să priveşti lumea de acolo. Dacă apar probleme cu somnul, încearcă să te relaxezi. Ceaiurile fac minuni pentru tine în perioada asta.
Leu: Ai idei bune, dar multe dintre ele au nevoie de susţinere şi din partea celorlalţi. Acesta este cel mai bun moment să înveţi ce înseamnă munca în echipă şi să mai renunţi puţin la atitudinea de şef. Ai demonstrat ce era de demonstrat, joacă-te frumos şi cu ceilalţi.
Fecioară: Se manifestă ambiţia, cauţi să fii recunoscută pentru ce faci, ori la nivel personal, ori la nivel profesional. Nu intra în conflicte cu şefii, concentrează-te pe ce ai de făcut, scoate-ţi hainele de scandal şi lasă-i pe toţi cu gura căscată.
Balanţă: Abordezi lumea cu ceva mai mult energie, eşti entuziastă şi îndrăzneaţă. Cauţi să îţi extinzi orizonturile, poate găseşti nişte cărţi bune la reduceri sau chiar îţi faci planuri pentru o vacanţă prin ţări străine. Sau poate cauţi cărţi bune pentru vacanţa prin ţări străine. Te decizi tu la un moment dat.
Scorpion: E foarte important să îţi păstrezi calmul şi răbdarea în orice situaţie neaşteptată ar putea să apară. Discuţiile legate de posesiunile “voastre” pot degenera, deci mai bine  îţi aduci aminte cât de frumos / talentat este el în momentele lui mai bune.
Săgetător: DEX-ul zice asa: “o relaţie este o conexiune între doi sau mai mulţi termeni. Legătură între persoane, popoare, state”. Ar fi indicat să te gândeşti la asta asta data viitoare când ai de gând să îi aduci aminte că vasele nu se spală singure şi tu eşti ocupată.
Capricorn: S-ar putea să fie ceva mai mult de muncă, dar reuşeşti să te organizezi bine şi le termini la timp. Dacă apar dispute între tine şi colegi, ţine minte că nu ai dreptate întotdeauna. Chiar nu ai. O sală, o dietă, un regim, dacă vrei să investeşti în sănătatea ta, acesta este momentul.
Vărsător: Eşti prezentă oriunde altundeva, mai puţin în prezent. Apar tendinţele creative şi nu ai motive să le iroseşti, deci întoarce-te din viitor şi dă-le o formă. De altfel, ar fi perfect dacă ai putea să faci asta în compania copilului. Un desen cu macaroane ar putea fi mai distractiv decât crezi.
Peşti: S-ar putea să schimbaţi rolurile şi să preiei comanda în casă. Dar asta înseamnă că tot tu va trebui să dai şi cu vopsea pe pereţi, să muţi mobila şi să schimbi becul. Dar măcar faci schimbările pe care le doreşti de atâta timp. Şi asta e bine, nu?

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza