Bârfe in the city, Sex and Marriage

Hai că ne-am liniştit, i-a venit ciclul şi lui Barbie

1442955207_lammily-period-party-467

 

După câinele care face pipi, bebeluşul care face caca şi alte capodopere în materie de jucării, era momentul să îi vină şi ciclul lui Barbie.

Mă gândesc că fetele cărora trebuie să le vină ciclul pot să înţeleagă asta şi fără kitul special de 10 dolari al lui Barbie, dar na, cine ştie, n-am ajuns acolo, poate greşesc şi e absolut indispensabil unei vieţi normale. Există şi un clip informativ, din care aflăm, de exemplu, cum că “eşti pe cale să devii femeie şi ce să vezi, o să ai ouă în stomac, la fel ca iepuraşul de Paşte”

period2

Dacă daţi căutare pe google, o să găsiţi o grămadă de (mai mult sau mai puţin) specialişti aplaudând această inovaţie, descoperire, capodoperă, minune, invenţie, cum vrem să îi mai spunem. Ideea de Normal Barbie în sine nu e rea, mai ales dacă ţinem cont de imaginea falsă despre frumuseţe pe care a vândut-o Barbie atâta vreme. Deşi, la limită, dacă un copil ştie că e vorba despre o păpuşă, nu despre realitate, nu cred că îşi imaginează că ar putea să arate ca o prinţesă eterică prin autobuz, în drum spre şcoală. De aici însă până la diversele şi celebrele kituri cu care putem adăuga păpuşii acnee, celulită, muci, vergeturi, sânge, tampoane şi alte accesorii e distanţă mare. Nu mai putem să le explicăm normalitatea fără să avem nişte mici mizeriuţe (adesea overpriced) care să ne ajute să facem asta. Barbie cu acnee, ceva deosebit (doar 6 dolari kitul, mai ieftin decât menstruaţia)

screen-shot-2014-11-19-at-1-55-30-am

În loc să luăm lucrurile firesc şi aşa cum se întâmplă, le transformăm în false realităţi, portretizate în fel şi chip, încercând de fapt să evităm normalitatea.

Şi tot pe google sau pe instagram o găsiţi pe Menstruation Barbie

menstr

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza