Bârfe in the city, Men's Planet, Sex and Marriage

Ce e mai rău? Să afli că există sau să te prefaci că nu există?

Pentru că mărturisirea(brutal, revoltător de sinceră) unui bărbat despre viaţa de după naşterea copilului a stârnit rumoare şi pe alocuri furie(şi înţelegem perfect motivele), am decis să vă explicăm şi de ce am hotărât să o publicăm deşi iniţial am refuzat categoric acest gând.

Am văzut cu toţii de-a lungul vieţii oameni ajunşi în pragul depresiei, poate chiar mai rău, pentru că nu au prevăzut iureşul ce avea să vină. Orbiţi de dragoste sau pur şi simplu aflaţi la adăpostul unei relaţii călduţe şi aparent sigură, au intrat în stare de şoc când s-au trezit că partenerul de viaţă îi părăseşte sau are o relaţie sau mai multe paralele. Nu spunem că trebuie să fim mereu în alertă şi să nu mai avem deloc încredere în cei din jur. Dar n-ar fi rău să mai ieşim un pic din spaţiul nostru de confort, din bula de siguranţă.

Un astfel de individ nu are cum să disimuleze atât de bine încât gândirea lui să fie o surpriză pentru cei care îl cunosc. Semnale există, dacă vrei să le vezi. Dacă nu, te vei trezi la un moment dat că „nu mai este bărbatul de care te-ai îndrăgostit”. Ne-au şocat pe toţi cuvintele lui dar oare câţi sunt ca el? Oare câte femei sunt privite în acest fel? Şi oare câte dintre ele cred că acasă e totul lapte şi miere când de fapt mierea curge în altă parte? Sigur că există şi reversul. Mai mult ca sigur sunt şi femei nemulţumite de dotarea partenerului, care îşi caută satisfacţia prin alte case.

Dar până la urmă nu despre asta este vorba de fapt, nu despre sex şi despre amante/amanţi. Ci despre modul în care unii aleg să închidă ochii şi să nu vadă ceea ce au pe-acasă. Poate că dacă am deschide mai bine ochii indivizii de acest gen nu ar mai apuca să aibă ocazia să gândească astfel de lucruri. Iar dacă ascundem gunoiul sub preş nu înseamnă că el nu există.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza