Bârfe in the city

Becoming bronde

4021-4

(sursa foto)

Mare revoluţie mare pe podiumurile de modă zilele acestea, că s-a inventat o nouă culoare de păr. Respectiv bronde, care nu e nici brunet, nici blond. E un fel de şaten, aşa, cu nişte şuviţe blonde, care nu au mai fost refăcute de ceva vreme. În fine, o amestecătură, dar pentru ca amestecătura asta trebuie să se vândă şi ea, i -au dat şi un nume. Bronde, cum am zis. Sunt aşa de vreo jumătate de viaţă, mai puţin de fapt, pentru că până pe la 25 de ani am avut toate culorile curcubeului, dar nu m-am gândit niciodată că trebuie şi un nume pentru asta.

De fapt problema e următoarea. Că mi-ar plăcea şi mie să am aşa talent la vânzări ca să vând orice, punându-i un nume. Pentru că să vedeţi acum avalanşă de nuanţe la bronde-ul ăsta, bătaie între producători, care-l face pe bronde mai lucios şi mai arătos şi mai sănătos şi mai cu ulei de argan sau cu acid hialuronic, ce s-o mai purta în materie de invenţii de marketing.  Totul e să împachetezi frumos.

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

5 Comentarii

  • Oana 10 iunie 2015 at 6:54 PM

    Si io sunt bronde 🙂 dar mai inchis decat al tau 🙂

  • maria 10 iunie 2015 at 7:02 PM

    da, suntem numa bronde, numai ca nu stiam ce suntem

  • Oana 10 iunie 2015 at 7:21 PM

    Nu vreau sa iti spun aici ce a spus Calin cand i-am spus cum se numeste ce am in par :)))) ca la fiecare 2 saptamani ma intreaba, ti-ai mai deschis parul? 🙂 dar e doar de la soare, cand mi l-am facut bronde acum 2 luni nu a observat 🙂

  • Oana 10 iunie 2015 at 7:22 PM

    Auzi dar cum poti sa dai like la un articol ca nu vad butonul…?

  • Comenteaza