Bârfe in the city

8 chestii pe care le-am încercat și mi-au plăcut sau nu

Dați-mi o parașută și niște hialuronic și jur că nu mai îmi trebuie nimic. Ei, bine, hai, poate și o Cola.

 

  1. Am sărit cu parașuta

 

Este cea mai mișto senzație de pe pământ. De fapt, din cer. După ce agonizezi preț de câteva minute, cât urci cu avionul care uruie și se hurducăie din toate încheieturile (căci nu e ca avionul de linie), vine momentul Z. În clipa în care te arunci în hăul de sub tine, simți că tot aerul care vine spre tine te sufocă (paradoxal), mintea ți se golește complet, nu mai există nimic în jurul tău și cele câteva secunde cât pici în gol par să nu se mai sfârșească. Dar după ce se deschide parașuta, bătăile inimii se calmează și te trezești în cea mai deplină și perfectă liniște, cred că așa este și în pântecul mamei. Absolut divin! Aș mai face-o oricând, fără să stau pe gânduri.

 

  1. Botox și hialuronic

 

Că tot am vorbit acum câteva zile de botox și acid hialuronic, le-am încercat și p-astea. Să ne înțelegem, am fost foarte sceptică. Hialuronicul a umplut șanțurile dintre nas și gură iar botoxul a șters elegant niște riduri de pe frunte și de la colțul ochilor. Reacția mea a fost UAU! Reacția celorlalți a fost: „Ai venit din vacanță? Nu? Atunci ai dormit foarte bine azi noapte? Nici asta? Atunci ai schimbat fondul de ten?”

Ce pot să vă spun e că durerea este minimă iar rezultatele sunt spectaculoase. Cu adevărat îți șterg niște ani de pe față și nu vă temeți, nu arăți ca și cum ai fi împăiată. Aa, ca să nu mai zic că povestea cu botoxul care vindecă migrenele nu e poveste. De șase luni am scăpat de aceste migrene care mă chinuiau groaznic, uneori și zile în șir. Deci votez pentru!

 

  1. Șamponul de cal

 

Știți că netul e plin și tocmai d-aia am zis să încerc, mai ales că am cel mai moale, subțire și gras păr din Univers. Eu îl folosesc de o lună și treaba stă în felul următor: mie îmi priește foarte tare pentru că îmi face parul mai aspru, nu se mai îngrașă atât de repede, îi dă volum. În schimb, vârfurile trebuie date cu balsam, pentru că usucă destul de mult și nu trebuie folosit mai mult de o dată pe săptămână, și atunci dizolvat cu apă, existând riscul să faci mătreață. Altminteri, foarte, foarte bun. Este singurul din câte am încercat până acum (și am încercat destule!) care amână momentul spălării pe cap și dă volum.

 

  1. Electrostimularea

 

De când mă știu, am avut celulită, chit că sunt foarte slabă. Perioada în care făceam ședinte de electrostimulare, e adevărat, combinate cu aerobic și lipsa dulciurilor, a fost singura perioadă din viața mea în care n-am avut pic de celulită. Senzația, în schimb, nu-mi plăcea pentru că aveam impresia că nu-mi pot controla propriul corp. Oricum, la mai puțin de o lună de la terminarea ședințelor, doamna celulită a fost bine mersi la locul ei.

 

  1. Creme scumpe vs creme ieftine

 

Ca să ne înțelegem, toate fac un singur lucru și același: hidratează. În rest, nu șterg petele, nu întind ridurile, nu suprimă cearcănele, nimic din ce promit. Așa că, pe acest principiu, refuz să dau o grămadă de bani pe o cremă scumpă care face același lucru ca una ieftină. Mie îmi plac mult Gerovital și Apidermin, mai ales de când m-am mutat într-o zonă cu apă dură și tenul meu a trecut de la gras la uscat.

 

  1. Gelul de albire a dinților

 

Nu e spectaculos, probabil că albește dinții undeva cu 1-2 nunanțe. Albul strălucitor din reclame nu există decât dacă nu bei cafea, Cola, nu fumezi și, în general, nu bagi nimic în gură. Fără nicio conotație…

 

  1. Terapia Bars

 

Disclaimer: am fost la o singură ședință dar nu pot spune că am simțit vreo energie sau acea stare de bine pe care o promite această terapie. Îmi dau seama că totul este foarte subiectiv, depinde și de pacient dar și de cel care o face. Cert e că am ieșit așa cum am intrat și a doua oară nu m-am mai dus.

 

  1. Astrologia

 

Mai mult din curiozitate, am zis să nu rămân ultima găină din coteț care n-a fost la astrolog. Ce să vă zic, încă mai aștept să emigrez, să mă mărit a doua oară și să mai am un copil, deși pentru unele lucruri e puțin cam târziu. Nu vă spun care-s alea.

 

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza