Bârfe in the city

5 motive pentru care ne place ducesa de Cambridge

  1.  pentru că poartă rochii de 17, 5 lire. În fotografia de mai jos e însărcinată în 8 luni cu micul prinţ şi poartă o rochie de fix 17,5 lire, cumpărată de pe assos.com.

 

kate1

De altfel, fosta domnisoara Middleton e cunoscuta pentru aparitiile ei in haine absolut obisnuite si creeaza cumva un trend. Bun pentru cei care vand, pentru ca Asos extinde acum linia respectivei rochii si in alte culori. Ca de, e simplu sa ne imaginam ca parem ducese si ca e si atit de ieftin. Cei de la Reiss, ale caror haine au fost de asemena purtate de Kate, au o crestere de vanzari de la 5 milioane de lire la peste 100 de milioane de lire. S-a vorbit foarte mult in presa britanica despre deciziile lui Kate.

 

2. pentru ca poartă de mai multe ori aceleaşi rochii-  not so royal :))- plus că a purtat rochii pe care le purta mama ei la alte evenimente. E adevarat, si regina si-a mai modificat rochiile ca sa le poata refolosi, dar in cazul ei nu cred ca se pune problema unor rochii de 17 lire….
3. pentru că nu ştim sigur dacă e natural sau strategie, dar a schimbat imaginea regalităţii şi a familiei britanice. În doar 4 ani, a reuşit o apropiere de oameni, o adaptare la criza economica, o umanizare a regalitatii foarte utila in aceasta perioada.

4. pentru că poartă rochii foarte sexy într-un mod foarte elegant.

kate2

5. şi pentru că ne place să credem că “we could be royal”

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza