Bârfe in the city, Uncategorized

Doamna Carmen şi virtuţile sale

De aproape un an de zile, toată lumea vorbeşte despre doamna Carmen. Doamna Carmen Iohannis. Soţia preşedintelui. Că e frumoasă. Că e elegantă. Că ce rochie. Că ce apariţie. Că ce picioare frumoase. Că fusta e prea lungă. Că fusta e prea scurtă. Că de ce geantă plic. Că de ce o ţine în mână pe geanta plic şi n-o lasă la protocol. Că are consilieri sau că n-are consilieri. Că ce bine îi stă cu roşu, dar ce rău îi stă cu verde. Că poate ar trebui să îşi lase părul mai lung sau, dimpotrivă, că i-ar sta mai bine cu părul scurt.

Că ce bine, Doamne-ajută, avem şi noi în sfârşit o Primă Doamnă, că atâta ce ne-a lipsit, că de aia nu ştiam cum şi unde să mergem mai departe. Între timp, în tot acest an, doamna Carmen nu a spus nimic. Dar absolut nimic. O vorbă. Să îi ştim vocea măcar. Poate are voce de Amanda Lear sau poate e piţigăiată, habar n-avem, căci în ciuda tuturor acestor apariţii publice şi a conturilor false de Facebook, doamna Carmen zice că e o prezenţă discretă. Atât de discretă încât participă doar la vizitele în străinătate şi la deschideri de festivaluri.

 

Plus veşnice comparaţii cu Michelle Obama.

 

michelle-obama-1024

Michelle Obama care, doamnelor şi domnilor, cu toată dragostea, face lucruri, participă la campanii, are propriile proiecte, face vizite separat de preşedinte, se ocupă de diverse, strânge fonduri, e mondenă.

Michelle-Obama

Face. Nişte lucruri. De exemplu dansează.

Mă gândesc că şi doamna Carmen a noastră, dacă tot o vrem prima doamnă, ar avea de ce să se ocupe. Mai un pacheţel de rechizite la copiii săraci, mai o vizită pe la spitale sau cămine de bătrâni, parcă ar fi mai bine puse în valoare rochiile de creatori. Între timp, ea tace. Elegant, ce e drept.

carmen

Facebook Comments

Previous Post Next Post

S-ar putea să-ți placă și

Nu sunt comentarii

Comenteaza